02 خرداد 1402

فروشکاه لوازم جانبی موبایل دارم و گاهی هم موبایل خرید و فروش میکنم حسابهایم توسط پلیس فتا مسدود شدن

دسته بندی : جرایم سایبری | تحصیل مال از طریق نامشروع
علی ملکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
من درشهرصالح اباد استان خراسان رضوی فروشکاه لوازم جانبی موبایل دارم و گاهی هم موبایل خرید و فروش میکنم
حسابهایم تپسط پلیس فتا نسدود شدن
واظهار میدارند کارت عابر بانکی مورد دار ک احتمالا شاکی داره از مغازه شما خرید کرده
منطقه ماهم کاسیبی های غیر مجاز زیاد شده

لطفا بنده را راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به پلیس فتا مراجعه کنید البته قبلش وکیل خبره جرایم سایبری بگیرید ممکنه خودتون برید جلب بشید