02 خرداد 1402

صدورحکم خلع ید از دادگاه بدوی تقاضای تجدید نظر

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
محدثه مرادی قهدریجانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یک دعوای خلع ید علیه پدرم مطرح شد مرحله بدوی رای به خلع ید داده شد برای تجدید نظر ما دادخواست ابطال نسق زارعانه و ابطال سند مالکیت رو به ثبت کردیم یه نسخه رو هم فرستادیم برای تجدید نظر برای توقف رسیدگی اما دادگاه تجدیدنظر هم همون خلع ید رو تایید کردن باید چه کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر میتوانید به نسبت به تقاضای اعاده دادرسی با ارایه دلایل اقدام نمایید