05 خرداد 1402

اعلام سرقتی بودن چک و مسدود کردن حساب

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
فاطمه اسپرهم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من ی دسته چک داشتم سال 94 95 گرفتم پسر عموم بازاری بود تهران زندگی می‌کرد هرموقع میومد ازم یکی می‌گرفت من امضا میکردم میدادم بهش سال 96 پسرعموم میمیره و 5 تا چک 4 تومنی من دسن ی بازاری تهرانی هس ک زنگ میزنه برام چک عکسش رو داد برگشت خورده اما من بانک رفتم حتی تهران استعلام گرفتن برام گفتن چک برگشتی نداری مرده هم تحویو میکنه شکایت میکنم اگ تا شنبه نیای یا پولمو ندی درصورتی ک بدهکاری پسرعموم هس من فقط چک دادم بهش ایا با این شرایط شکایت کنه پول میتونه بگیره ازم بهم میگه اگه تا شنبه نیای شکایت میکنم پولم دو برابر شد دیگ بهت بخشش نمیدم بانک اما گف مفقودی بزن دادگاه نانه داد چون استعلام تهران گرفت برگشتی نداشتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر اعلام مفقودی کنید بعدا میتواند از شما شکایت دستور عدم پرداخت بگیرد که حبس دارد اینکار رانکنید چنانچه در دادگاه حقوقی وجه چک را ازشما مطالبه کند ملزم به پرداخت هستید مگر اثبات کنید متوفی مدیون است یا پس از پرداخت اززوراث متوفی مطالبه کنید