26 مهر 1400

انتقال ملک به صورت قولنامه ای

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید. همسرم دو قطعه زمین ب عنوان بخشی از مهریه ب نامم زده البته قولنامه ای، خواستم بدونم اقدام کنم ب حق و حقوقم میرسم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی زمین ها را تقدیم دادگاه نمایید و برای الباقی مهریه از طریق اجرای ثبت محل عقد اقدام کنید موفق باشید در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده کنید