09 خرداد 1402

مطالبه و استرداد مال شراکتی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من با 2 نفر از دوستانم یه ماشین حواله خریدم همه چیزو به اسم یکی از دوستان زدیم سفته .وکالت. قولنامه . پول ماشین هم سه ماه پیش رختیم مستقیم رو حصاب فروشنده الان یکی از دوستان میگه شما پولی ندادین اون پول مال قرض قبلی بوده و ماشین دست اونه ما هیچی دستمون نیست چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. در این موضوع نیاز به دلایل و مدارکی دال بر شراکت فی مابین شما و دوست مذکور لازم است. میتوانید به فیش های واریزی و شهادت شهود در این خصوص استناد و شراکت خود را اثبات کنید.