17 خرداد 1402

درحدامکان پاسخ سوال داده شد

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
حسین نادرنیالمعه دست
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زمینی در سال ۸۴ فروخته شد ولی علی رغم ذکر در مبایعه نامه (مبنی بر اینکه فروشنده ثمن معامله را دریافت کرده )،در واقعیت ریالی داده نشد و همچنین خیارات نیز در مبایعه نامه سلب و ساقط گردیده و توضیح اینکه خریدار نیز اقرار به این دارد که ریالی پول نداده و زمین را بابت طلبی که از شخص ثالثی داشته از فروشنده تحت عنوان ضمانت گرفته و صرفا لاشه چک های طلب خود از شخص ثالث را به فروشنده داده فلذا راهی برای فسخ یا ابطال مبایعه نامه و استرداد زمین با جمیع شرایط مذکور می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام وقت بخیر حتما حضوری به همراه مدارکتون به یک وکیل مراجعه نمایید. برای فسخ معامله ایا درمبایعه نامه /یا توافقی که فی‌مابین خریدار و فروشنده رد بدل شده ، در مورد ثمن معامله اشاره ای شده که چه موقع باید پرداخت شود چون قانون میگه اگر بخواهید به استناد تاخیر ثمن فسخ معامله را بخواهید ابتدا باید الزام اش کنید اگر درمدت معین نداد میتوانید فسخ نمایید. و..... قطعا پیش یک وکیل مراجعه‌ نمایید