27 خرداد 1402

استرداد وجه ، مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
بهنام تاجرمشایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یکی از دوستام ماشینم ومقداری پول از من گرفت و قرار یه ماشین از مدیران خودرو بمدت سه ماه دیگه به من تحویل بده والان موعد تحویل ماشین که رسیده میگه ماشین نیومده و صبر بده تا پولت بهت بدم، چطور میتونم پولم یا ماشین از ش بگیرم هیچ دست نوشته و مدرکی هم ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. به استناد رسید های واریز و معرفی شهود به اضافه ی سوگند تکمیلی میتوانید وجه پرداختی خود را مسترد نمایید