02 تیر 1402

ارتکاب جرم جدید

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
امین چراغی شیخ آباد
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

فردی که سابقه دار هست و به قید وثیقه ازاد هست اگر جرمی مرتکب شود چه میشود ؟
اگر ما بخواهیم از او شکایت کنیم به جرم ازار و اذیت چند دختر به چه مدارکی و مواردی نیاز داریم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام و عرض ادب جرم جدیدی اتفاق افتاده و با ارسال شکوائیه میتوان از وی شکایت کرد . بعد از شکایت و در حین دادرسی تمام شواهد و مدارک ازجمله شهادت شهود و یا فیلم و عکس یا چت و پیامک را در دادگاه ارائه دهید