04 تیر 1402

شکایت از نویسنده و کارگردان و تهیه کننده برای سرقت ادبی

دسته بندی : رسانه | سرقت ادبی
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برای سرقت ادبی فیلمنامه سینمایی از 3 نفر نویسنده کارگردان و تهیه کننده شکایت کردم اما گمانم فقط بابد از تهیه کننده شکایت می کردم چون او حل کننده خسارت مالی است و حضور بقیه در دادگاه ممکنه بحث را به بیراهه بکشند و حقم پایمال شود . آیا درست است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به قوانین و مرور پرونده های مشابه شکایت از نویسنده و کارگردان اشتباه نمی باشد چرا که ممکن است نویسنده در نگارش فیلمنامه به طور عمدی و آگاهانه دست به سرقت ادبی زده باشد و همچنین کارگردان نیز می تواند مسئول تلقی شود و صرفا تهیه کننده مقصر نمی باشد.