06 تیر 1402

تجویز داروهای اشتباه توسط پزشک وقصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به فوت
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید،من از متخصص زنان همسرم بابت قصور پزشکی که منجر به از دست رفتن نوزاد تازه متولد شده ام که بصورت نارس توی 8 ماهگی اورژانسی به دنیا اومد و 15 روز داخل NICU بستری بود و بعد از دست رفت میخوام شکایت کنم،این اتفاق مرداد 1401 افتاد ولی به دلیل شرایط روحی نامناسب و عدم اطمینان از قصور پزشکی تا حالا اقدامی جهت شکایت نکردیم ولی با مراجعه به چند پزشک متخصص متوجه شدیم دکتر میتونسته با توجه به هشدارهای سونوگرافی 18 هفتگی در مورد عقب بودن رشد جنین و علائم پرکلمسی همسرم از جمله ورم شدید اقداماتی انجام بده که نداده مثلا سونو رو نرمال تشخیص دادند ، از تجویز داروهایی مثل هپارین و آسپرین خودداری کردند و با این وجود که همسرم از حدود 20 هفتگی ورم شدید دست و پا و صورت داشتند و مکرر ابراز نگرانی میکردن ایشون هیچ اقدامی نکردند و وضعیت را نرمال توصیف میکردند و شرایط را به جایی رسوندن که علاوه بر جان نوزاد جان مادر هم به خطر بیوفته و همسرم با فشار نزدیک به 18 و 20 بدون حضور ایشون تو اتاق عمل اورژانسی زایمان کنند و نوزادی با وزن 600 گرم در 8 ماهگی به دنیا بیارن.باگذشت این زمان امکان پیگیری هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در کلیه ی جرایم قابل گذشت شاکی باید ظرف یک سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم اقدام به طرح شکایت نماید .چنانچه شما بعدا و با مراجعه با متخصصین دیگر متوجه قصور پزشکی و وقوع جرم شده اید میتوانید اقدام قانونی کنید و اگر دلایل کافی باشد امکان صدور حکم به نفع شما وجود دارد