06 تیر 1402

عدم تحویل نسخه اجاره نامه توسط بنگاه املاک

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
علی به روش
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر"ملکی رو دوساله اجاره کردم و الان یک سال و نیم گذشته مالک میگه باید بلند شی یا اجاره بیشتر بدی قرارداد هم متاسفانه در بنگاه هست و ناتمام اما دوطرف امضا کردیم الان چه باید کرد "ممنون"

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما میتوانید از طریق اتحادیه املاک علیه بنگاه دار شکایت کنید تا ایشان نسخه را به شما تحویل و همچنین موجر نمیتواند زودتر از اتمام مدت اجاره ملک شما را تخلیه نماید .