06 تیر 1402

مجازات حمل و استفاده ازسلاح سرد

دسته بندی : کیفری | جرایم اطفال
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یک جوان 15ساله هستم که زیاد اهل درگیری نیستم و سابقه ندارم
و الان برای خودم یک باتوم تلسکوپی تهیه کردم که ازش برای کونهردی هم استفاده میکنن ولی من برای دفاع شخصی تهیه کردم و فروشنده گفت حمل ان جرم نیست ولی استفاده از ان جرم هست ولی من دیدم از این باتوم ها پلیس های کشور های دیگه استفاده میکنن و جنس اون فولادی هست و طول ان در حالت باز70سانت هست ایا حمل ان برای من مشکل دارد یا نه فقط حمل!!!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم طبق قوانین ایران هم حمل و هم استفاده از سلاح سرد جرم است.