12 تیر 1402

تعهد به انعقاد قرارداد اجاره

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
محمد قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده از سال 98 یک کانتر در یک برج تجاری اجاره کردم اتمام قرارداد کانتر برج دو بوده ولی بنده با مدیریت برج در دی ماه ب تفاهم رسیدم برای تمدید اجاره ک ایشان اعلام نمودن با شما تمدید خواهم کرد و مبلغ و زمان مدت اجاره رو نیز معین نمود از قضای کار مدیریت برج عوض شد و مدیر جدید با بنده تمدید نمیکند ایا میشود از مدیریت قبلی ک شفاها قول تمدید ب بنده رو دادن شکایت طرح کنم یا خیر در ضمن برای تمامی اظهارات شهود دارم و خود مدیر قبلی نیز اقرار ب این موضوع را دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود، نه دوست عزیز ، شما اگر هم بتونید ثابت کنید این است که تعهد به برقراری قرارداد داشتن نه اینکه با شما قراردادی داشته باشند.