12 تیر 1402

سوالددر خصوص تشخیص نادرست کارشناس

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.در یک پرونده مطالبه وجه از بنده از طرف شاکی فاکتور فروش ضمیمه برگه مطالب وجه به مبلغ826000000تومان شده که به کارشناس جهت رسیدگی از طرف دادگاه داده شده.بعد از چند روز خدمت کارشناس رفتم که کارشناس مبلغ بدهی من رو 1700000000ملیون کرده بودن .که به علت همین اشتباه بنده محکوم شدم حالا از کارشناس میخوام شکایت کنم میتونین راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

برای شکایت از تخلفات کارشناسان رسمی دادگستری، شما باید در دفتر کانون مربوطه حضور یابید و فرم ثبت شکایت را امضا و تکمیل نمایید. طبق ماده 21 قانون کارشناسان رسمی دادگستری، دادسرای انتظامی پس از رسیدگی به شکایات ارجاعی در صورتی که عقیده بر تخلف داشته باشد، کیفرخواست صادر و در غیر این صورت قرار منع تعقیب خواهد داد.