12 تیر 1402

تعهد شفاهی به انعقاد قرارداد اجاره

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
محمد قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام جناب قربانی جسارتا اگه مدیر قبلی بیاد و اعلام کنه ک شورا ک در دی ماه شفاها قرارداد تمدید بستیم و شهود هم ببرم برای اینکه در همون بازه چهار ماه قبل از اتمام تمدید شفاهی انجام شده بازم نمیتونم شکایت طرح کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دوست گرامی چون هدف شما انعقاد قرارداد اجاره می باشد و نمی تونید با این روش مسئله خودتون رو حل کنید، شما با مدیر جدید از طریق سازش به توافق برسید.