14 تیر 1402

سوال تهدید و‌ توهین

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
علیرضا دانشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.ازمن شکایت شده تهدیدوتوهین وقذف درروبیکا یه دخترخانمی دریک شهردیگه.پرونده برای رسیدگی به شهرخودم پیش بازپرس نیابت وابلاغیه اومد ومن رفتم که گفتم گوشی من به سرقت رفته دوماه قبل از تاریخ شکایت این خانم واطلاعی ندارم ونمیشناسم .خلاصه باضامن به من گفت برو .الان ابلاغیه اومده از شهراون خانم که منو دادگاه خواسته وابلاغیه ازسمت قاضی که امضا کرده .ودرمتن ابلاغیه نوشته مبنی برشکایت مجتمع دادسراهای عموم وانقلاب شهرستان فلان ومعاون دادستان واسم شاکی پرونده جهت رسیدگی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر‌شما شکواییه سرقت گوشی را که میگید برای دو‌ماه قبل از شکایت هست با مدارک ‌شهود ببرید میتونید تبرئه بشید