17 تیر 1402

جرايم كاركنان نيروهاي مسلح

دسته بندی : کیفری | جرایم نظامی
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
بنده افسر نیروی دریایی ارتش هستم که حدود 6 سال خدمت کردم و سازمان به علت پاپوش امنیتی من را 54 روز در بازداشتگاه امنیتی حبس بودم که پس از آن به زندان بند نظام منتقل شدم و با صدور رای دادگاه پنج ماه حبس ، حدود چهار ماه حبس را کشیدم و از زندان بیرون آمدم و به پیگیری امور خدمتی پرداختم که دو تا سه ماه انتظار به خدمت برای من زدن و در طول آن انتظار به خدمت اول برای من کمیسیون منطقه گرفتن و رای اخراج صادر کردند و بنده منتظر کمیسیون 104 نیرو بودم و چندین سری پیگیری مردم هیچگونه اطلاعی به من ندادند و بدون اینکه اطلاع دهند در انتظار به خدمت دوم برای من کمیسیون 104 تشکیل دادن که به علت غیبت من رای صادر نکردند و حال پس از گذشت چند وقت و پیگیری های شدید خودم در همین ماه بنده مرحله دوم کمیسیون 104 نیرو دارم ، خب من میخواستم بدون در صورت شرکت نکردن در مرحله دوم برایم مشکلی پیش میادیا خیر چون غیبت در دو مرحله خودشون رای رو صادر میکنن و اینکه بعد از اخراجی چه مزایایی به من تعلق میگیرد و پایان خدمت شامل حال من می‌شود و مشکل ممنوع الخروجی چگونه است؟ تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام كسوراتي كه از فيش حقوقي شما كسر گرديده بطور مثال از باب صندوق ذخيره به حسابتات عودت داده ميشود با توجه به سنوات چنانچه كارمند رسمي باشين بعد از آن ميتونين از بيمه نيروهاي مسلح بصورت خويش فرما استفاده كنين و با توجه به رسته خدمتي شما و محدوده دسترسي ب اطلاعات بين ١تا ٥ سال ممنوع الخروج هستين البته اگر از باب ديگري ممنوع الخروج نباشين