17 تیر 1402

فروش مواد مخدر و مصرف آن

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش تریاک
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
سلام من چند وقتیه با خانمم بحث دارم بخاطر مواد مخدر که تو خونه استفاده میکرد . همسرم 4 ماه که از خونه قهر کرده و اینکه پیامک از همسرم دارم که از برادرش میگرفته . از بعضی از فامیل هم شنیدم که برادر خانمم خورده فروشی مواد داره تو مغازه کنار خیابان اصلی
از طرفی چند باری به گزارشات مردمی مواد مخدر شهرستان زنگ زدم با خنده میگه اینها خورده فروشن سند میزارن زود آزاد میشن.
آیا میتونم با این یکی دوتا پیامک که از خانمم دارم از دست برادر خانمم بخاطر فروش مواد شکایت کنم اگه میشه. کجا باید شکایت کنم
دفاتر خدمات قضایی ؟
با یک وکیل صحبت کردم میگه شکایت کردن آسونه اثباتش سخته
ولی من میخام شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی اینکارو انجام بدم. زندگیمو ریخته بهم لطفا راهنمایی کنید
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید علیه برادر همسرتان شکایت مطرح نمایید ،ولیکن صرف اینکه فقط شکواییه‌ای تنظیم کنید کافی نیست ، شما باید اثبات کنید و میتوانید از اسکرین شات پیام ها و هر اماره و قرائنی که در دست دارید نیز جهت اثبات استفاده نمایید. موفق باشید