23 تیر 1402

افترا به کارمند دولت و تبرئه شدن کارمند

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
کارمندرسمی دولت با28سال سنوات هستم
حدودسه سال گذشته قرار بود ارتقاء پُست بگیرم ولی سازمانم اتهام رشوه گرفتن و دخل و تصرف در یکسری پرونده مالی وضایع کردن حق دولت را به بنده زدند و سه سال گذشته بدون سوال و جواب و صرفاً باوارد کردن اتهام فوق بلافاصله حکم کتبی برایم صادر کردند که با حفظ پست سازمانی تا اطلاع ثانوی از انجام کار معلق
حقوق ماهیانه بنده پرداخت می شد و سه مرحله مرا برای سوال وجواب به اداره کل مربوطه ام احضارشدم
سه سال از نظر جسمی ، روحی ، روانی و موقعیت اجتماعی بسیار شکنجه شدم بگونه ایکه افسردگی شدید و انواع بیماریهاگریبانگیرم شده و تحت درمان متخصص اعصاب و روان هستم
سه سال گذشته کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر محل سکونتم شدم و سازمانم با مطرح کردن همین اتهام به اثبات نرسیده به وزارت کشور باعث ردصلاحیت بنده شدند
حالا که 55 سال سن دارم و به تمام معنا بیمارو ترور شخصیت شده ام و نتوانستم ارتقاء پست بگیرم ، بدون هیچ جریمه و ...سازمانم الآن حکم برگشت به کار اولیه ای که داشتم را صادر کرده است
آیامیتوانم برای سازمانم شکایت کنم؟چطوروچگونه؟نتیجه مثبت میگیرم یااوضاع برایم بدتر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم میتواتید از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نموده تا ترفیع شغلی باتوجه به توضیحات ارائه شده اعمال گردد