24 تیر 1402

ورود کارمند دولت به معاملات دولتی

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من کار مند قراردادی هستم و با کد ملی مادرم اقدام به فروش مواد غذایی به محل کارم را کرده ام آیا این کار با توجه به قراردادی بودن من تخلف است و اگر هست جرمش چیست در ضمن مزایده و مناقصه نبوده است ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر کارمند دولت باشید انفصال از خدمت اما چون از طریق شرکتی وارد نهاد دولتی شدید اشکالی دیده نمیشود