25 تیر 1402

توهین به مامورین در حین انجام وظیفه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
علی سنجری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

عرض سلام من با یه مامور وظیفه درگیری لفظی شدیم هم او به من فحاشی کرد هم من ، دو نفر از همکارانش هم اومدن شهادت دادند که من به او توهین کردم الان در مرحله بازجویی در بازرسی راهنمایی هست . حکمش وی می‌تونه باشه ؟؟؟ ممنون از شما

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در صورتی که جرم شما مصداق تمرد بوده باشد قانونگذار مجازات سه ماه تا یکسال حبس برای آن در نظر گرفته است. در صورتی که فقط توهین جرم شما باشد حبس تا سه ماه حبس،جزای نقدی یا شلاق تعزیری تا 74 ضربه مجازات جرم انجام شده می باشد. پیشنهاد بنده جلب رضایت مامور در بازرسی یگان مربوطه می باشد.