27 تیر 1402

مطالبه مهریه ازز اجرای ثبت

دسته بندی : خانواده | مهریه
میثم نعمت
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من نزدیک به 10سال ازدواج کردم ومهریه ام 50سکه است عندالمطالبه والان چون همسرم سندخانه وماشین رابرده منزل مادرش گذاشته می خواهم مهرم رااجرابزارم تاسندرابرگرداندوالبته به گفته همسرم اوفقط همین خانه 55متری درشهرقدس راداردکه 3ماه دیگراقساطش تمام میشودویک ماشین141سال85ولی پدرشوهرم 10سال است فوت کرده وانحصاروراثتی انحام نشده من چطورمیتوانم خیلی زوداموال شوهرم راتوقیف کنم ومهرم رااجرابزارم تاگوشمالی به خانواده اش دهم شغل همسرم نصاب وطراح پرده است

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما میتوانی از طریق دفترخانه ای که عقد نموده اید تقاضای اجرای سند مهریه نموده و با آن نامه از طریق اداره اجرای ثبت درخواست توقیف مسکن و خودرو و سهم الارث ایشان نمایید