27 تیر 1402

مطالبه وجه قرص الحسنه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
میثم نعمت
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام من پدردوستم مدت 5سال یه مبلغی راهرماه ودرسال گاهی چندباربهم کمک میکردند بخاطرشرایط دشوارزندگی الان منت گذاشتن ومیگن پولهایی که کمکتون کردم باید برگردانید درغیرابنصورت شکابت میکنم الان اگرشکایت کنندجرم چیست خودشون به عنوان کمک کارت به کارت میکردن الان کل مبلغ حدود 40الی 30مییلون است که ندارم براشون واریزکنم ممنون راهنمایی کنید آیاباید برگردانم یاخیر چگونه اثبات کردبه قصدکمک بوده

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام . هیچ جرمی نیست و نگران نباشید. ایشان میتوانند به واسطه فیش های واریزی مطالبه حقوقی کنند که در ان صورت هم ممکنه دادگاه به عودت مبالغ حکم بدهد و ممکن است که حکم به پرداخت اصل مبالغ هم ندهد. و اگر هم که شما محکوم به پرداخت شوید میتوانید اعسار داده و اقساط در زمان ماسب پرداخت کنید