04 مرداد 1402

اختلاس از دادگستری توسط کارمند

دسته بندی : کیفری | اختلاس
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشی من هفت سال توی دادگستری کار کردم رسمی قطعی هم بودم الان بیست ماه گذشته پولی که از پول دولت برداشتم تمام و کمال پرداخت کردم ولی بعد از بیست ماه پرونده اتهام انتسابی اختلاس زدن و برام ابلاغ اومده میتونم فعلا وثیقه بزارم بیرون باشم یا قرار بازداشت صادر میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی نوع برخورد دادگاه � کارمندان خود در این گونه جرائم کمی از بی‌طرفی خارج است و در صورتی که مبلغ آن بیش از یکصد هزار تومان باشد معمولا بازداشت موقت در آن وجود دارد مگر آنکه دادگاه به جهت بازگشت بازگشت پول به محل آن بخواهد با شما را مسامحه برخورد نماید و تبدیل به وثیقه گردد