07 مرداد 1402

رعایت حقوق مالکیت معنوی

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت فکری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خسته نباشید
ببخشید چند تا سوال داشتم
1 در چه شرایطی میتوان از کپی کننده فایل کپی کرد؟؟؟)آیا باید در جایی ثبت شود؟؟(
آیا از کسی از فایل کپی شده استفاده میکنه هم میشه شکایت کرد؟؟؟
مثلا کسی فایلی رو بخره و رایگان به اشتراک بگذاره و کسی از اون استفاده کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می‌توانی از فایل‌هایی که دارای حق مالکیت معنوی نیستند استفاده نمایید اما در صورت وجود حق مولف یا حق کپی رایت امکان این موضوع وجود ندارد