12 مرداد 1402

اعتراض به رای در دیوانعدالت اداری

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | اعتراض به تملک پلاک و ابطال اقدامات تملکی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانه‌ای قدیمی از جد پدر ی که به ارث بمن رسیده در محدوده داخل بافت روستا را تخریب ودر سه طبقه در حال سفت کاری آن هستم که از طریق شورا روستا اعلام کردن که ملک شما در طرح پیشنهادی طرح هادی میباشد همان موقع درخواست تغییر کار بری به بنیاد مسکن دادم بنیاد اختیار تصمیم گیری را به دیگر کمیسیون ها ارجاع کرد. پرونده به کمیسیون ماده 99ارسال شد گمیسیون حکم قلع بنا را صادر کرد پرونده به دیوان عدالت اداری ارجاع شد رای کمیسیون تایید شد اکنون در شعبه 2 تجدید نظر در حال بررسی می باشد. سوال آیا امکان لغو حکم وجود دارد یا خیر راهنمایی بفرمایید. با تشکر از شما خداوند بر توفیقات شما بیافزاید. انشاالله باباخانی غلام حسن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه ملک در طرح هادی باشداحتمال اینکه رای مورد اعتراض تایید گردد زیاد است مگر اینکه ادله محکمه پسند داشته باشید