ابطال بخشنامه در دیوان عدالت اداری

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | اعتراض به تملک پلاک و ابطال اقدامات تملکی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .دستور اداری یا همان بخش نامه اداری برای چندین سال قبل است .اولا لازم است بعد از چند سال یک درخواست به رئیس آن مرکز دهیم آن ابطال کند؟؟یابدون درخواست به دیوان عدالت شکایت کنیم .؟؟ دوما کسی دستوراداری خلاف قانون داده است تغییر کرده است آیا رئیس جدید آن مرکز میتواند ابطال کند؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام خیر بدوا می بایست موضوع به صورت رسمی به سازمان یا بخش مدکور درخواست شود و در صورت عدم انجام بعد 3 ماه به دیوان شکایت کرد