14 مرداد 1402

رفع مزاحمت از ملک مورد نزاع

دسته بندی : حقوقی | رفع مزاحمت
جواد قدرتی صدقیانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام خدمت شما، موضوع شکایت ما حقوقی است و آن هم بدلیل ایجاد مزاحمت. و سایر دعوای مالی منقول ، ملک ما در فرعی 2 واقع شده است که در انتهای دربندی بع عرض 8 متر است و در اسناد قدیمی از فرعی 2 به 3 حق عبور وجود ندارد و مابین فرعی 2و 3 دیوار سنگ چین اشتراکی وجود دارد مالک فرعی 3 از دست مالکان موجود در فرعی 2 ،دوسال پیش شکایت کیفری کرده بودند به دلیل ایجاد مزاحمت و مانع رفت آمد که دادگاه کیفری عنوان کردند که از فرعی 2 به 3 حق عبور وجود ندارد و حکم برائت مالکان موجود در فرعی 2 داده شد و حالا ما از دست مالک فرعی 3 شکایت حقوقی کرده ایم بد دلیل رفع مزاحمت و سایر دعوای مالی منقول که دیوار مورد بحث انتهای دربند که توسط مالک فرعی 3 تخریب شده است با تجدید بنا شود ولی یک ملکی به متراژ 120 متر در فرعی 3 واقع شده است که امتیازات و راه رفت آمد این ملک از دربند موجود در فرعی 2 است حالا با ایجاد دیوار مابین فرعی 2 و 3 راه رفت آمد این ملک بسته می شود و مالک فرعی 3 که متراژ فرعی 3 3500 متر است مالک 120 متری را سپر خود قرار داده است حالا از شما پرسشم این است آیا قاضی دستور دیوار کشی را می دهد یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این موضوعی که مطرح نموده اید نیاز به اظهرنظر کارشناس در خصوص وجود مزاحمت یا تعیین وضعیت بنا دارد و قاضی نیز بر اساس نظریه کارشناس تصمیم خواهد گرفت