20 مرداد 1402

ملک موروثی که توسط احدی از ورثه 40 سال سابقه تصرف دارد قابل خلع ید است؟

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر بزرگ پدریم سال 58 زمین وباغ کشاورزی به پدرم فروخته قرار بوده 4سال .هر سال مبلغ 3000هزار تومن پرداخت کند.اما پولی پرداخت نشده ودر سال سوم پدر بزرگم به رحمت خدا رفته.اصل قولنامه تحویل عموی بزرگم بوده که قرار بوده بعد از پرداخت پول قولنامه را به پدرم بدهد اما چون پولی پرداخت نشده اصل قولنامه را نمی‌دهد پدرم هم 4سالی هست فوت شده .الان دو عمو دارم و یک عمه که بعداز پدرم پارسال فوت شد .سوالم اینست آیا عمو بنده می‌تواند زمین یا باغ که 40 سال نزد ما بوده برگرداند؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اگر عموی شما ملک و بنام خودش انتقال داده و مالک آن است بله می تواند ملک و برگرداند ویا اگر مالک سهم خودش است و ملک هم مشاع بنام پدر بزرگ است می تواند ملک و خلع ید کند موفق باشید.