23 مرداد 1402

سوال در خصوص اراضی ملی

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال اقدامات تملکی موضوع ماده 9 قانون زمین شهری
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام جناب مایه زمین داریم که سندش شش دنگه مال زمانه
شاه هست الان بعد سی سال چون قبلن دام داشتیم برای کشاورزی استفاده نمی کردیم برای دامامون این چند سال که وضعیت دامداری خراب شوده بود امثال ما برای کشاورزی شخم زدیم که منابع طبیعی ادعای اراضی ملی میکندبا اینکه سند شش دنگ داره حالا بااین حساب چه راه حلی برای ما دارید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم از یکی از مشاوران متخصص در امر سایت ارتباط تلفنی بگیرید