25 مرداد 1402

تعهدات کفیل در مراجع قضایی

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
یونس قبادی مفرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.برای زندانی ک در مرحله ی بازپرسی هست قرار کفالت صادر شده ک با فیش حقوقی آزاد میشه.میخواستم بپرسم با فیش حقوقس مستمری بگیر تامین اجتماعی ک مستمری پدر رو دریافت میکنم امکان ضمانت هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در اینگونه موارد اولا باید به میزان وجه الکفاله توجه گردد و‌دوما در مورد ذکر شده و در مواردی که فرد بازنشسته می باشد رویه به این نحو میباشد که از پذیرش کفالت توسط این افراد امتناع می نمایند