28 مرداد 1402

عدم پرداخت رشوه و تشکیل پرونده مالیاتی برای اشخاص

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مدیر ارشد مالیات به جهت یک فقره ارتشا در سکوت خبری به دادسرای جرائم کارکنان دولت فراخوانده شده است ولیکن ایشان از 3000 نفر رشوه گرفته و حدود 2000 هزار نفر هم که رشوه نداده اند با جرایم سنگین مالیاتی روبرو کرده است به اداره مالیات مراجعه کردند گفتند در دادگاه شکایت کنید به دادگاه مراجعه شد گفتند دادسرا تخصصی جرائم کارکنان دولت است شاکی خصوصی نمی پذیرد لطفا راهنمایی کنید این 2000 نفر که رشوه ندادن و با دستکاری در پرونده و مفقودی صفحات مواجهه هستند به کجا شکایت کنند که بعنوان شاکی پرونده باز شده مدیر ارشد مالیات بتوانبعنوان شاکی پرونده مستندات خود را ثبت و شهادت خود را ارائه کنند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بر اساس مواد 274 قانون مالیات و نیز عدم محاسبه صحیح منجر به پرداخت وجه توسط مردم برای دولت توسط کارمند در دادگاه عمومی و نیز کارکان دولت شکایت کنید هرکسی که گفته دادسرای کارکنان دولت شاکی خصوصی نمی پدیرد اشتباه محض کرده رحمی در حق این گونه افراد نکنید