12 دی 1400

متهم در شکایت قطع درخت

دسته بندی : کیفری | چرانیدن یا قطع نمودن محصول دیگری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برای برادر من یه پیامک ابلاغیه اومد وقتی به دادگاه مراجعه کردن گفتن که علتش شکایت بابت قطع درخته در صورتی که برادر من کارمنده و اصلا جایی نبوده که بخواد درخت قطع کنه. الان چه طور ثابت کنیم که بی گناه هستش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا طرح هر گونه ادعا، دلیل بر اثبات ادعای مدعی نبوده و نیاز به دلایل و مدارک و شواهد کافی بر اثبات ادعای مدعی دارد.. فلـذا شاکی در شکایت مطروح؛ باید وقوع جرم و توجه اتهام و انتساب ان به متهم را بایستی اثبات نماید.. مؤید باشید..