07 شهریور 1402

ممنوع الخروجی به دلیل عدم پرداخت مالیات

دسته بندی : مالیاتی | اعتراض به ممنوع الخروجی ناشی از بدهی مالیاتی
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت به‌خیر. آیا ممکنه به خاطر عدم پرداخت مالیات سالیانه خودرو، ملک یا خانه‌ی خالی، ممنوع‌الخروج باشیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله امکان ممنوع الخروجی مالیاتی وجود دارد و شما اگر بیش از سقف مجاز، به سازمان امور مالیاتی بدهی داشته باشید امکان ممنوع الخروجی هست. از طریق ورود به سامانه درگاه ملی خدمات مالیات سازمان امور مالیاتی کشور امکان استعلام این موضوع وجود دارد.