08 شهریور 1402

الزام به ایفای تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
مسعود لطیف پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ماشینم که دو سال پیش تصادف کرده بودم نزد صافکار بردم قرار بود پانزده روزه تحویل بده اما الان دو سال هنوز هم ماشینا درست نکرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.اول یک اظهارنامه رسمی براش بفرستید و یک مهلت معقول به ایشان جهت تعمیر ماشین خود بدیدو بعداز اتمام مهلت در صورتی که اقدام نکرد دادخواست الزام به ایفای تعهد ایشان را بخواهید