09 شهریور 1402

ثبت ایده و اختراع در قالب وبسایت

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت فکری
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و درود
یه ایده و طرح جدید دارم
برای شروع یک بیزنس در فضای مجازی که الان در حال تهیه وب سایتش هستم
چون تا الان وبسایتی مشابه ش در کشور نداشتیم
میخاهم ثبت مالکیت معنوی یا ثبت اختراع به نام خودم بشه
دیشب در سایت ipm.ssaa.ir ثبت نام کردم کخ البته خیلی نکات و ریزه کاری قانونی داشت، و در آخر یه سری مستندات میخواست که بارگذاری کنم که البته انجام ندادم
منجمله خود طرح جدید
حالا سوالم اینجاست که
1- آیا در سایت درست ثبت نام کردم؟ یا نه
2- آیا وارد کردن مشخصات طرح در این سایت از لحاظ قانونی باعث اطلاع رسانی یا سرقت طرح نمیشود.
3- مدت زمانی که این پروسه طول میکشه چقدر است؟
4-من تهران هستم آیا می‌شودانجام این کار را به یک نفر یا یک وکیل جوان سپرد تا انجام دهد

پاسخ کارشناس حقوقی :

یک:سایت درست است ولی بعد از تایید توسط این سایت باید در سایت مرجع تخصصی دیگری که خود اتاق مالکیت فکری به شما معرفی میکند هم ثبت نام کنید دو:خیر باعث سرقت طرح نمیشود اگر یوزر پسوردتان را خودتان به غیر نسپارید سه:نمیشود زمان گفت ولی اختراع اصولا پروسه زمان بری است چرا که بارها باید تحت بررسی و داوری قرار گیرد چهار:بله امکانش وجود دارد