17 دی 1400

ارسال پیامهای عاشقانه برای دختر

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آقای صادقی عزیز خسته نباشید.من یه دختری رو دوست داشتم ومیخاستم برم خاستگاریش.رفته بودم بندر برای کار بعد چن ماه اومدم خونه فهمیدم اون دختر ازدواج کرده بهش باسیم کارتی که به نام خودم نبود چندتا پیام فرستادم که من خیلی دوستت داشتم و از این جور حرف های عاشقانه بعد اخر پیام هام بهش ارزوی خوشبختی کردم و ازش بخاطر پیام دادن عذرخواهی کردم از اون ماجرا حدود ۲سال میگذره تازگیا برادرش فهمیده که من اون موقع بهش چندتا پیام فرستاده بودم الان منو اذیت میکنه میگه با چاقو منو میزنه از این جور حرف ها. ایا با اون چند پیام اون موقع میتونه برام دردسر ایجاد کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا ارسال چند پیام عاشقانه متعارف یکطرفانه از طرف شما، در دو سال گذشته، نمی تواند دلیلی بر ارتکاب جرم تلقی گردد، مگر اینکه شاکی با دلایل و مدارک کافی و انتساب توجه جرم بشما در آن زمان ارسال پیامها، اقدام به طرح شکایت کیفری می نمودند که شکایتی صورت نگرفته است.. در حال حاضر صرفنظر از صحت و سقم مراتب، موضوع مشمول مرور زمان شکایت گردیده است و اقدام خاصی از این حیث متصور نمی باشد.. فاما درخصوص تهدیدات برادر دختر؛ شما می توانید با دلایل و مدارک و شهادت شهود، شکایت کیفری بر علیه تهدیدکننده، مبنی بر تهدید به ضررهای نفسانی و ضرب و جرح با چاقو، تنظیم و از دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید تا در دادسرای محل مورد رسیدگی قرار گیرد.. مؤید باشید..