15 شهریور 1402

شکایت به عنوان خلع ید و تصرف عدوانی

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر.
زمین کشاورزی داریم که برای خودمون و دوتا خانواده عموم هست و حد و حدودش هم به صورت متر مشخص شده .یکی از مین های همجوارمون از بستگان و برادر زن عموم میشه .همین زمین همجوار مقداری از زمین ما رو تصرف کرده . پسر عمو هام که خواهر زاده صاحب ملک همجواری بودن بعداز تقسیم افتادن در همجواری زمین دایی خودشون .وقتی خواستن زمین خودشون رو درخت بزنن )زمین آبی هست) مقداری که داییشون گرفته رو رها کردن و باقی مانده زمین رو تقسیم 3 کردن و درخت کاشتن الان برا مقداری که اینها رها کردن و زمین کناری هم تصرف کرده ما باید از کی شکایت کنیم و چطور شکایت کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود از هر شخصی تصرف نموده به استناد تصرف عدوانی امکان شکایت دارید. و اگر مالک هستند شکایت خلع ید نمایید.