15 شهریور 1402

جعل و استفاده از سند مجهول

دسته بندی : کیفری | جعل سند عادی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ایا امکان دارد سفته جعل شده که 1 سال از زمان جعل گذشته و شاکی مدعی است زمان وقوع کم تر از یکسال از به کارشناسی ارجاع داد و از ماده 105 مرور زمان استفاده کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی در این خصوص ابتدا باید زمان جعل سند و استفاده از سند مجعول استفاده می‌شود تا امکان استفاده از مقررات شمول مرور زمان ایجاد شود