19 شهریور 1402

پابند الکترونیکی یا آزادی مشروط

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش شیشه وروانگردان
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شوهرم برای 1گرم و خورده ای شیشه به زندان افتاده
سابقه نداره و بار اولشه حکم قطعی خورده دو سال حبس
حالا میخوایم پابند بگیریم بزودتر بیاد بیرون آیا سریع انجام میشود این یک سوم که باید زندانی باشن برای چه کسانی هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر نحوه درخواست برای استفاده از پابند الکترونیکی بدین صورت می باشد که این درخواست ابتدا به مقامات زندان داده میشود. در صورتی که مقامات زندان با این درخواست موافق باشند، درخواست را به قاضی اجرای احکام ارسال می نمایند. قاضی اجرای احکام نیز جهت اخذ تصمیم مقتضی، پرونده را نزد قاضی صادرکننده رای قطعی ارسال میدارد تا او با بررسی همه ضوابط و مقررات موجود و وضعیت زندانی، تصمیم گیری نماید.اما زمان غیرقابل پیش بینی وابستگی به عملکرد آنها دارد.گذراندن یک سوم از حبس برای استفاده از نهاد آزادی مشروط است که با پابند الکترونیکی متفاوت است همچنین برای حبسهای بالای 5سال درخواست پابندالکترونیکی با گذراندن یک چهارم از حبس قابل اعمال است ولی برای همسر شما نیازی به گذراندن حبس نیست