18 آبان 1402

اتهام حمل و نگهدار ی شیشه

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش شیشه وروانگردان
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شش سال پیش یه پاپوش واسم درست کردن ک با ماشین طرف و خانمش ک همراهم بود زندان بندباز بود مواد کشف شد محلول شیشه 3 کیلو وخورده بعد چندسال طرف فرار کرد وهمه چی بر علیه اون شد با 5 تا پروندش من تبرئه شدم حالا بعدشش سال که ماشین درپارکینگ میباشد دوباره مواد کشف شده که برای من ابلاغ اومده کشف مجدد یه کیلو وششصد گرم محلول شیشه و نوشته دفاع از اتهام انتسابی وکیل گرفتم تا شنبه فرصت هست ولی اونا میگن چهارشنبه میریم و اینکه احتمال اینکه من بازداشت بشم هست یا نه بنظرتون چی میشه خیلی نگرانم طرف اعدامی هست و فرار کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم ابتدا با چه دلایل و مدارکی اتهام را به شما نسبت داده اند و نکته دیگر اینکه برای راهنمایی بهتر حتما می بایست پرونده مطالعه شو د و یا مشاوره تلفنی اخذ شود باتشکر