21 شهریور 1402

دادخواست الزام به انجام تعهد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
سمیرا قهرمانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من طبق فاکتور باید مبل تحویل میگرفتم برج سه وخبری نشددرخواست پولم روکردم وازدادن پول من امتناع میکنن هی میگن امروز میدم فردا میدم جزفاکتور دوتا رسید دارم امضا واثرانگشت زدن که پول من فلان تاریخ بدن اما باز خبری نشده من الان چطوری باید پولمو پس بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دادخواست الزام به انجام تعهد مبنی بر تحویل مبلمان وفق فاکتورها مطرح نماید