21 شهریور 1402

سوال درخصوص شروط ضمن عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من خواستار شروط ضمن عقد شدم اعم از حق طلاق و... ولی خانواده نامزدم موافق نیستن. نامزدم میگن بعد عقد وکالت همه رو در دفتر اسناد رسمی بهم میده. آیا ضمانت اجرایی داره یا اینکه حتما باید در عقدنامه قید شده باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر چنانچه ضمن عقد ازدواج به شما وکالت در طلاق داده شود دیگر لازم نیست بعدا در دفترخانه وکالت مورد نظر داده شود.وگرنه بعد از عقد نیز میتوانید به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و از همسرتان وکالت در طلاق اخذ نمایید البته در این فرض خودشان باید راضی بوده و وکالت در طلاق به شما بدهند در غیر اینصورت ضمانتی وجود ندارد. چنانچه نیاز به مشاوره داشتین از مشاوره تلفنی استفاده کنید. موفق و پیروز باشین