22 شهریور 1402

آیا قانون کپی رایت شامل قالب و محتوای سایت می شود؟

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت فکری
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید.
بنده در خصوص حق کپی رایت دیجیتال سوالاتی داشتم.
1- در کل کپی رایت مربوط به قالب سایت هم می شود(منظورم اینه قالب یک سایت دیگه خیلی شبیه به یک سایت باشه)؟
2- آیا محتوای(برای مثال یک صفحه مربوط به سوالات رایج ورزش و من سوالات رایج رو در سایت خودم بزارم بدون ذکر منبع) یک سایت هم شامل کپی رایت می شود ؟
3- آیا در صورتی که شامل شود و من این دو مورد رو نقض کنم آیا پیگیری می تواند بکند که مشکل ساز شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بسته به مورد تشخیص این موضوع در صلاحیت قاضی قرار دارد. به طور کلی کپی قالب سایت و محتوای سایت هم می تواند شامل موارد نقض قانون کپی رایت باشد. در صورت نقض این موارد ، اگر پیگیری شود و از مصادیق نقض کپی رایت شناخته شود، برای شما تبعات قانونی دارد.