30 شهریور 1402

ردیابی متهم با وجود سامانه ثنا

دسته بندی : کیفری | گرفتن رشوه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام در پرونده ارتشاوکلاهبرداری به مبلغ صدمیلیون تومان ایادادیاربدون ابلاغ پرونده براردیابی می‌فرستن یاخیربنده هم ثنادارم هم آدرس مشخص خواستم بدونم در این شرایط ایادادیاربدون ابلاغ پرونده براردیابی می‌فرستن یاخیرچون بنده جامکان مشخص وثناهم دارم-ممنون میشم پاسخ دقیقی بدیدعزیزان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که سامانه ثنا دارید ابلاغ صورت میگیرد ولی در صورت عدم حضور ممکن است جلب صادر گردد و در صورت پیدا نکردن شما ممکن است ردیابی صورت بگیرد البته معمولا در دادسرا ردیابی نمیشوید بعد از صدور حکم ممکن است این اتفاق بیفتد