28 دی 1400

نحوه اعتراض ب رای غیابی دادگاه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در فرضی که حکم قطعی دائر بر محکومیت اهالی روستای نظر آباد به رفع ممانعت از حق عبور صادر گردد و خواهان دعوی آقای حسن مرادی و رضا شایسته و اهالی روستای نظر آباد را خوانده قرار داده باشد رای صادره نسبت به اهالی روستا که اسامی آنها به عنوان خوانده قید نشده حضوری محسوب می گردد یا غیابی؟ هر یک از اهالی روستا از چه طریق می توانند نسبت به این رای اعتراض نمایند؟آیا تک تک اهالی روستا چنین حقی دارند

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در اینصورت اگر در دادخواست اهالی همه روستا و نامبردگان قید شود رای صادره نسبت ب هرکسی یا بعبارتی خوانده ای ک در جلسات رسیدگی حضور پیدا کند حضوری و در صورتیکه حضور پیدا نکند غیابی خواهد بود شخص خوانده غایب پس از صدور رای می‌تواند ظرف مهلت ۲۰ روز ب رای صادره اعتراض نماید از طریق واخواهی،میبایست دادخواست واخواهی ب رای غیابی صادره را ب ثبت برساند موید باشید