08 مهر 1402

گواهی سو پیشینه در صورت عدم صدور حکم قطعی

دسته بندی : کیفری | اختلاس
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده پرونده ای دارم که رای غیابی صادر شد و بنده در زمان معتبر درخواست واخواهی دادم و در خواست واخواهی قبول شد و فقط متهم به اختلاس شده ام و تاکنون هیچ رای قطعی صادر نشده و در مرحله بررسی است و کماکان یکسال هست بررسی می شود چرا برای بنده سوپیشینه گرفته ام و عدم سوپیشینه رد شده در حالی که برای این پرونده هیچگونه رای قطعی تاکنون صادر نشده است؟
چون بانک هم خصوصی است احتمالابرائت صادر می گردد خواهشمند است در خصوص تصحیح سوپیشینه بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام ، گواهی سو پیشینه در مورد محکومیت قطعی به ارتکاب یکسری از جرایم عمدی صادر می گردد بنابراین یا می بایست در خصوص جرم ارتکابی از سوی شما حکم قطعی صادر گردیده باشد که در این خصوص علاوه بر جستجو در سامانه ثنا از شعبه مربوطه نیز استعلام بفرمایید و یا اینکه شما قبلا سابقه محکومیت قطعی مبنی بر جرایم مذکور در ماده 25 قانون مجازات اسلامی را داشته باشید که مدت محرومیت تبعی منقضی نشده باشد.