08 مهر 1402

اخذ وام به نام خود و برای شخص دیگر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
پدرم قبل از فوتش یه وامی واسه یکی از برادرهام گرفت به نام خودش هیچی از اقساط پرداخت نشده بود که پدرم فوت کرد
برادرم هم اقساط وام و نداد مجبور شدیم از پول باقی مانده از پدرم پرداخت کنیم
الان من و بقیه خواهر و برادر ها چجوری میتونیم اون پول و ازش پس بگیریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ؛ متاسفانه این گونه موارد جایی ثبت نمی شود و شما سندی در این خصوص ندارید . بانک ومراجع قضایی نیز تنها فرد منتفع و دریافت کننده تسهیلات که پدر مرحوم شما هستن را می شناسند .مگر اینکه دست نوشته ای از پدر مرحوم داشته باشید یا شاهدی بر این موضوع یا اینکه اسناد دریافت این وام به حساب برادرتون موجود باشه که بتوانید این مبلغ را از سهم الارث شخص دریافت کننده وام( برادر ) برداشت کنید .