09 مهر 1402

حساب مشترک و اثبات شراکت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده با یک خانوم شریک بودم 4حساب داشتیم که 3تاش مشترک بود و یکیش به نام خانوم از اون 3حساب مشترک یکیش وصل بود به حساب کارتخوان محل کسب که برا هردومون پیامک میومد و یک کارت عابر مشترک که اسم هر دومون روش نوشته بود و اون 2حساب فعال بود ولی فعلا استفاده نمیشد اون حساب خانوم که وقت نکردیم مشترک کنیم وصل بودبه واریزی شرکت های طرف قرار داد که به محض واریز پیامک واریزی رو برای من ارسال می‌کرد و یک بار هم به صورت پیامکی بهشون گفتم که بریم حساب رو مشترک کنیم نوشته بود قرارداد فلان شرکت رو بزن وقت شد بریم و یه واریزی هم از همین حساب برای من داشته شراکت ما به هم خورد واین خانوم ادعا کرد که حساب شرکت ها شخصیه ومن هیچ سهمی ندارم آیا براساس همه ی پیامک هایی که من دارم میتونم اثبات کنم که در واریزی شرکت ها من شریک بودم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله شما می توانید در این خصوص اگر قرارداد ( قرارداد شراکت ) ، یا شاهدی دارید ارائه کنید و از پیامک هایی که به نوعی مثبت شراکت و حساب مشترک هم هست استفاده بفرمایید .