12 مهر 1402

خرید زمین از مسکن و شهرسازی

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | اعتراض به تملک پلاک و ابطال اقدامات تملکی
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید من از شورای مسکن شهرسازی یک قطعه زمین گرفتم و لی گفتن برگه واگراری وسند فعلا نمیدیم مجوز دادن که برم برای ساخت ولی امده پیمان کار توش کار کرده وپیگری کردم تو اداره شهرستزی گفتن قطه شمارو تو لیست پیمان کار نزاشتیم منم رفتم دیوارشناژ تخریب کردم که برم درست کنم ولی امدن میگه باید خسارت بدی وزمینم الان نمیتونم درست کنم چون که فرماندار صورت جلسه کرده باید چکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. اگر قراردادی موجود است، با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواستی به طرفیت سازمان مسکن و شهرسازی با خواسته الزام به تحویل ملک ارایه کنید.